«Не хочемо годувати Луцьк». Мешканці Княгининівської ОТГ – проти приєднання до обласного центру

«Не хочемо годувати Луцьк». Мешканці Княгининівської ОТГ – проти приєднання до обласного центру
Флешмоб-протест мешканців Княгининівської ОТГ

Мешканці Княгининівської ОТГ розпочали флешмоб, яким висловлюють протест проти приєднання їхньої громади до Луцька.

Люди сфотографувалися із написами на зразок «Ми проти приєднання до Луцька» і виклали їх у соцмережу. Про це стало відомо із допису на сторінці Княгининівської спілки учасників АТО у фейсбуці.

Спілка ініціює низку заходів, спрямованих на скасування рішення уряду про приєднання Княгининівської ОТГ до Луцької ОТГ. І флешмоб – перший із них.

«Ми вважаємо себе самодостатньою громадою та вимагаємо, щоб нас почули, і будемо йти до кінця. Починаємо з безболісного для цієї влади флешмобу «Ми самодостатня громада» («Ми не хочемо до міста», «Ми не хочемо «кормити» Луцьк»)», – стверджують у спілці.

Окрім того, на 10-ту годину 22 травня активісти запланували візит до Волинської облдержадміністрації.

«Звертаємось до жителів Княгининівської громади долучитись та підтримати депутатів у відстоюванні інтересів нашої громади щодо її самостійності. (під час візиту до до держадміністації памятайте про допустимі дистанції - 1,5 м)», – йдеться у зверненні.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України 13 травня затвердив перспективний план формування територій громад Волинської області, який передбачає приєднання до Луцька Боголюбської, Жидичинської, Заборольської, Іванчицівської, Княгининівської, Одерадівської, Озерцівської, Прилуцької, Рокинівської, та Шепельської громад.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні побільшало нових випадків коронавірусу. На Волині за добу – 41 інфікований і 4 смерті
Наступна новина На Волині карантин можуть не послабити, – міністр Степанов
Останні новини
Схожі новини