У кого позичити грошей до зарплати?

У кого позичити грошей до зарплати?
Фото ілюстративне

Ніхто не застрахований від випадків, коли терміново потрібна фінансова допомога. Деякі люди впадають в паніку, починають обдзвонювати друзів та знайомих, продавати майно або закладати його в ломбард. Кращий спосіб знайти гроші – звернутися в Cashinsky. На сервісі можна взяти до 5 000 гривень на карту всього за 15 хвилин. 
 

Чому варто звернутися до мікрофінансової організації?

Якщо виникає необхідність в невеликій сумі, більшість починає негайно обдзвонювати близьких. Їм доведеться розповісти, для чого потрібні гроші. Після пояснень все одно велика ймовірність отримати відмову, але тепер друзі та знайомі будуть знати про ваші проблеми. Такий варіант часто призводить до втрати часу, а іноді – стає причиною скандалів.

Якщо терміново потрібні гроші, але немає бажання назавжди розлучатися зі своїм майном, можна звернутися в ломбард. Там миттєво дадуть гроші без зайвих питань, довідок та документів.

Недоліків у цього способу маса: річ можуть викупити, беруть далеко не всі речі, віддають перевагу техніці та коштовностям. У ломбардах ретельно прораховують знос, а реальну ціну ніхто не запропонує.

Одним з найбільш надійних способів є банк. При наявності конкретної мети, довідок для підтвердження офіційного місця роботи та доходу можна отримати кредит на вигідних умовах.

Проблема в тому, що збір паперів та процес оформлення займе кілька днів, а кредит на карту з поганою кредитною історією отримати не вдасться. Банківські установи ретельно перевіряють клієнтів, відмовляючи навіть при наявності невеликих прострочень або при відсутності кредитної історії.

Кращий варіант – мікрофінансова організація Cashinsky. Вона дозволяє взяти гроші в борг на термін від 5 до 30 днів. Перший кредит можна оформити на суму від 800 до 5 000 гривень під 0,01%. Надалі сума збільшиться до 10 000 гривень. Відсоткова ставка без пропозиції на перший займ становить 1,49%, що набагато нижче середньої на ринку.

Серед переваг Cashinsky позичальники зазначають:

  • розгляд заявки займає 15 хвилин;
  • подати заявку та отримати кошти можна в будь-який час доби;
  • онлайн кредитування – від розрахунку позики на кредитному калькуляторі до отримання грошей на карту;
  • на сервісі немає первинних внесків, прихованих платежів та комісій;
  • клієнту не потрібно шукати поручителів та залишати заставу.

Оформляючи кредит онлайн в компанії «Кешинський», позичальник може не хвилюватися за безпеку особистих даних. Для їх захисту використовується безпечне з'єднання через SSL-сертифікати. Мікрофінансова організація дотримується політики конфіденційності.

Як отримати гроші до зарплати Cashinsky?

На сервісі оформити кредит онлайн цілодобово може повнолітній громадянин України. При подачі заявки будуть потрібні тільки дані паспорта та ідентифікаційного номера.

Отримання позики займає 15 хвилин. Клієнту буде потрібно розрахувати суму та терміни, зареєструватися, вказавши адресу електронної пошти та пароль. В особистому кабінеті можна відправити заявку в будь-який час. Якщо заявку схвалять, через кілька хвилин кошти відправлять на підтверджену карту.

Повернути кредит можна в особистому кабінеті, через платіжні термінали або банківський переказ. Своєчасне повернення боргу дозволить збільшити суму наступних позик до 10 000 гривень, отримувати знижки до 40%. Заявки постійних клієнтів підтверджуються автоматично. Перейшовши за посиланням, можна дізнатися більше про сервіс Cashinsky, задати питання службі підтримки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинян запрошують на ювілейний фестиваль ретроавтомобілів
Наступна новина Як зміниться ціна на газ з 1 травня
Останні новини
Схожі новини