У когось заберуть – комусь дадуть: виконкомівці Луцькради «перекроїли» бюджет. ВІДЕО

У когось заберуть – комусь дадуть: виконкомівці Луцькради «перекроїли» бюджет. ВІДЕО

Звідки вкроїти, щоб залатати інші дірки – у Луцькій міській раді  члени виконавчого комітету перерозподіляли бюджет, вирішували подальшу долю реклами у місті та розміщення тимчасових споруд.

Про це йдеться у сюжеті Sfera-TV Lutsk.

Один із лучан, який є ліквідатором Аварії на ЧАЕС, отримає квартиру. Начальник відділу реєстру житлового фонду департаменту житлово-комунального господарства Геннадій Козюта повідомив, що чоловік перебуває на квартирному обліку в позачерговій черзі вже досить давно. А зараз його родина з 9 осіб проживає у двокімнатній неприватизованій квартирі.

Члени виконкому, безсумнівно, підтримали проект рішення. Про придбання ще однієї квартири повідомила директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова. Для цього на 1,26 мільйона гривень пропонують збільшити доходи загального фонду бюджету міста за рахунок субвенції з державного бюджету

Зі свого боку перший віце-мер Григорій Недопад запропонував збільшити видатки для комунального підприємства «Парки та сквери». Мовляв, негода чи не щодня коїть багато лиха, тож потрібно якось усувати наслідки.

І перерозподіл видатків бюджету міста члени виконкому підтримали. Проти стихії, як кажуть, не попреш.

По тому проголосували  за демонтаж реклами, власники якої вже певний час ігнорують вимоги про усунення порушень.

А на десерт погодили підприємцю Орисі Шереметі розміщення групи тимчасових споруд у центральному парку культури та відпочинку, в такий спосіб додавши у простір парку більше відпочинку і менше культури.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поліцейських собак взули через аномальну спеку
Наступна новина Як рятуватимуть старовинну вежу в Луцьку. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини