У Ковелі будують новий сучасний комплекс, аналогів якому немає на Волині

У Ковелі будують новий сучасний комплекс, аналогів якому немає на Волині

У Ковелі завершується будівництво літньої естради. Об’єкт мають здати в середині червня. Частина заходів на день міста уже буде проходити саме тут.

Як і анонсувалось, у Ковелі виріс новий сучасний комплекс під відкритим небом: велика сцена, яку незабаром обладнають освітленням. Глядацький майданчик, де майже удвічі збільшено кількість місць. Є тут спеціальні гардеробні, просторі підсобні приміщення, санвузли. Встановлено огорожу та світильники.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Ковельська міська рада.

Генпідряднику - будівельній компанії «Луцьксантехмонтаж 536» залишилось виконати невеликий об’єм робіт – це влаштування парапетів, фарбування, укладання підлоги на сцені, монтаж паркану. Внутрішнє оздоблення уже теж майже завершене.

Міський голова Ковеля Олег Кіндер сподівається, що для митців це буде чудовий подарунок: «Хочеться вірити, що тут часто відбуватимуться різноманітні заходи, що ця сцена зустрічатиме знані колективи не лише нашого міста, але й України. Думаю, уже перші концерти дадуть нам зрозуміти, що ми працювали не марно».

Коли розпочиналось будівництво літньої естради, у жовтні 2016 року, то планувалось його завершити уже наступного року.

Олег Олексійович каже: «Довше, як думали, вели роботи на об’єкті. На це є об’єктивні і суб’єктивні причини. Все-таки, коли відбувається у місті таке масштабне будівництво, то варто все зробити якісно, надійно, не поспішаючи. Тут і кошти довелось додаткові шукати і, звичайно, більше минуло часу, як передбачали. Але, на щастя, літня естрада не стала довгобудом, хоча було і чимало перепон і критики. І тепер у Ковелі є новий сучасний комплекс під відкритим небом, аналогів якому немає на Волині. Крок за кроком наш центральний парк змінюється, а сценічний майданчик буде його окрасою. І сподіваюсь, що він стане одним із улюблених місць для відпочинку наших мешканців».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку в районі Дубнівської збудують новий житловий комплекс
Наступна новина Волинські митники протидіють незаконному експорту лісоматеріалів
Останні новини
Схожі новини