У Ковелі хочуть запровадити електронний квиток на проїзд у громадському транспорті

У Ковелі хочуть запровадити електронний квиток на проїзд у громадському транспорті

У Ковелі розглядають можливість впровадження електроннного квитка у громадському транспорті.

Про це йшлося під час робочої зустрічі міської влади Ковеля із представниками компанії «CityCard», повідомили на сайті міськради.

«Електронний квиток допоможе здійснювати повний контроль за пасажиропотоком. Ми дізнаємось, скільки насправді пільговиків користуються громадським транспортом. Також отримаємо повну картину щодо рівня завантаженості тих чи інших маршрутів залежно від часу доби. Це дозволить налаштувати маршрутну систему міста більш ефективно», – зазначив перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

Інвестори пропонують свої послуги у Ковелі. Вони готові встановити необхідне обладнання за свій кошт та разом із тим отримувати певний відсоток від доходу за перевезення.

«Звісно, питання потребує більш глибокого вивчення, консультацій з перевізниками, здійснення необхідної роз’яснювальної роботи. Втім процес є незворотнім. Чимало міст в Україні починають працювати над запровадженням подібної системи. Ковель теж у їх числі», – розповів Тарас Яковлев.

Нагадаємо, електронний квиток на проїзд у громадському транспорті запроваджений у Луцьку наприкінці 2019 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина СБУ перевірить 236 нардепів, які 2010 року голосували за «Харківські угоди»
Наступна новина Коронавірус в Україні: 12 946 нових хворих та 230 смертей
Останні новини
Схожі новини