У Ковелі хочуть збудувати новий торгово-розважальний центр і хостел

У Ковелі хочуть збудувати новий торгово-розважальний центр і хостел
Фото ілюстративне

Ковельчан запрошують на громадські слухання, щоб обговорити проект нового торгово-розважального центру, який планують збудувати у Ковелі на вулиці Володимирській, 135.

Земельна ділянка, на якій будуть зводити будівлю, має площу 3,7075 га і перебуває у приватній власності, пише «Район. Ковель».

На території планують заклад громадського харчування, хостел, спортзал, автомийку та торгово-складські приміщення.

Загальна площа ТРЦ буде 10 500 квадратних метрів. Також поруч передбачили облаштування майданчиків для паркування автомобілів на 48 машиномісць.

З детальним планом території ковельчанам пропонують ознайомитись на офіційному сайті Ковельської міської ради. Якщо виникнуть пропозиції – можна подати їх у письмовому вигляді секретарю Ковельської міської ради за адресою: м. Ковель, вул. Незалежності,73 до 19 серпня цього року.

Громадські слухання з обговорення нового ТРЦ відбудуться 30 липня о 15.00 в сесійній залі Ковельської міської ради за адресою: м. Ковель, вул.Незалежності,73 (другий поверх).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Душ і туалет в кожній лікарняній палаті стануть обов’язковими, уряд готує зміни
Наступна новина «Я не лікар, але не маю права помилитись», – луцька адвокатка Ірина Міщук
Останні новини
Схожі новини