У Ковелі хочуть звести 5 багатоповерхівок, спорткомплекс та торговий центр

У Ковелі хочуть звести 5 багатоповерхівок, спорткомплекс та торговий центр
Фото ілюстративне (джерело: Depo.ua)

У Ковелі в районі вулиць Відродження-Тараса Боровця  планують збудувати 5 десятиповерхівок, торговий центр та спортивний комплекс.

Замовником містобудівної документації є відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради, – повідомляє КовельPost.

Територія, на яку розробляється детальний план, знаходиться у західній частині міста Ковеля поблизу південно-західного промислового району і генеральним планом міста передбачена під розміщення багатоповерхової житлової забудови. Орієнтовна площа проектного кварталу становить 10,43 га. 

Читати також: Ковельські лікарі видалили величезні камені із сечового міхура пацієнта. ФОТО

Тут пропонується розмістити багатоповерхові житлові будинки висотою 35 м, торговий центр та спортивний комплекс з майданчиками. Площа забудови складатиме 12,617 тис. кв.м, площа мощення – 24,349 тис.кв.м, площа озеленення – 32,118 тис.кв.м. У будинках передбачається влаштувати 852 квартири. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку патрульні зупинили водія з наркотиками. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина «Нічого страшного», – екологи Луцькради про плями на Сапалаївці. ВІДЕО.
Останні новини
Схожі новини