У Ковелі комунальники не хочуть вивозити сміття з ринку

У Ковелі комунальники не хочуть вивозити сміття з ринку

Ковельське Ремонтне житлово-комунальне підприємство №2 збирається розірвати договори з підприємцями центрального ринку. 

За словами начальниці підприємства Наталії Гейко, таких підприємців на увесь базар нараховується лише троє, – пише ПроКовель.

«В нас там сплачує за сміття три людини. Ми їм дали попередження, що розриваємо договір. І запропонували людям заключити безпосередньо з ринком, тому що заключні договори з трьома людьми, а вивозимо сміття зі всього ринку. Ніхто не дозволяє виносити сміття на кучу. Згідно з договорами, що з нами заключні, приїжджає машина і в той період ви маєте принести і викинути своє сміття. Створення стихійного сміттєзвалища – це проблема не ЖЕКу – це проблема людей, які його створюють», - сказала Наталія Гейко.

Депутат міської ради Ігор Пініс, який теж є підприємцем на центральному ринку, стверджує, що комунальники не поспішають вивозити побутове сміття, тому воно постійно нагромаджується. Окрім цього, депутат наполягає, що сюди усякий непотріб ще й зносять мешканці прилеглих житлових багатоповерхівок, тому тут завжди брудно. 

Гейко у своєму рішенні була непохитною: підприємці мають укласти договори на вивіз сміття з адміністрацією ринку. Депутатів така позиція чиновниці дуже занепокоїла – вони висловили побоювання, що в такому разі територія ринку може перетворитися на суцільне сміттєзвалище. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Міст на Шевченка у Луцьку хочуть розширити
Наступна новина Як Луцьк готується до снігопадів. ФОТО
Останні новини
Схожі новини