Як Луцьк готується до снігопадів. ФОТО

Як Луцьк готується до снігопадів. ФОТО
Джерело фото: Волинські новини

Комунальники Луцька активно готуються до зими: для розчистки міста від заметів купили нову техніку, уклали договір про співпрацю з луцькими підприємствами та розробили карти-схеми прибирання міста.

Про підготовку міста розповів директор департаменту ЖКГ Луцької міськради Юрій Крась. Він запевняє, що за відсутності аномально-сніжної зими нинішніх ресурсів буде достатньо, аби замети не паралізували обласний центр, – пише ІА Волинські новини

«Цього року ми закупили 430 тонн солі. Вже заготовили біля 4 тисяч тонн посипкового матеріалу, а це 2,5 тисяч тонн щебенево-соляної суміші і 1,5 тисячі тонн піщано-соляної суміші. Я думаю, що цього буде достатньо, якщо не буде постійно надвеликих снігопадів. Щодо техніки, то у нас було два солерозкидачі, цього року придбали ще один за кошти міського бюджету та комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс», – пояснив Крась.

Він зазначив, що усього машин, які посипатимуть дороги — сім, є ще 17 тракторів, які розчищатимуть тротуари. 

«Передбачаючи можливість сильних заметів, як і торік, ми маємо 8 договорів із луцькими підприємцями, які мають необхідну техніку для розчистки: грейдери, навантажувачі», — розповів Юрій Крась.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі комунальники не хочуть вивозити сміття з ринку
Наступна новина Луцький експерт розповів, як удвічі менше платити за комуналку
Останні новини
Схожі новини