У Ковелі квартири багатоповерхівки повністю вкрилися цвіллю

У Ковелі квартири багатоповерхівки повністю вкрилися цвіллю
Фото ілюстративне (джерело: Вісник Кременчука)

У житловій багатоповерхівці Ковеля, яка розміщена за адресою Заводська, 27, квартири повністю вкрилися цвіллю.

Як стверджують  мешканці будинку, сталося це через те, що на зовнішній частині споруди потріскалася і обпала штукатурка, а разом із нею посипався й матеріал, який з’єднував між собою панелі, – повідомляє ПроКовель.

На черговій 48 сесії Ковельської міської ради депутат Наталія Сеник зачитала звернення ковельчан, які просять керівництво міста негайно втрутитися в дану ситуацію і зобов’язати начальника РЖКП №2 виконати прописані умови в договорі про надання послуг з утримання будинку. До слова, саме це комунальне підприємство є управителем даної багатоповерхівки.

«За час експлуатації багатоповерхівки на фасадній частині між стиками панелей повідривалися елементи штукатурки та подекуди фрагменти  герметизації стиків. У наслідок чого в мешканців склалася катастрофічна ситуація, в квартирах у них повністю все покрито цвіллю. Виходячи з вищевказаного, просимо вас наголосити начальнику РЖКП №2 на безумовне виконання зобов’язань перед мешканцями будинку №27, що по вулиці Заводська, прописаними в договорах про надання послуг та утримання будинку», - озвучила депутат. 

 Звернення мешканців будинку передали в секретаріат міської ради.     


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині громада отримала від лісівників півмільйона гривень
Наступна новина У Луцьку стартував форум з управління персоналом. ФОТО
Останні новини
Схожі новини