На Волині громада отримала від лісівників півмільйона гривень

На Волині громада отримала від лісівників півмільйона гривень
Фото ілюстративне

На Волині лісівники ДП «Ратнівське ЛМГ» перерахували до бюджету Забродівської ОТГ понад 500 тисяч гривень. 

Про це розповіли під час сесії Забродівської ОТГ на Ратнівщині, – повідомляють у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Директор  ДП «Ратнівське ЛМГ» Микола Мельник у своєму виступі наголосив на обсягах лісовідновлення, переробки, рубок по підприємству, величині сплати податків до бюджету Забродівської ОТГ.

Зокрема, чоловік зазначив, що лісівниками у бюджет громади було сплачено ПДФО у сумі понад 302 тис. грн, податок на землю – 16,8 тис. грн, лісовий дохід – 176,7 тис. грн, податок на нерухомість – 9,7 тис. грн. Загалом протягом  2018 р. від лісгоспу у кошторис громади надійшло 505,9 тис. грн.

У своїй доповіді керівник лісгоспу не оминув увагою основних показників роботи державних лісогосподарських підприємств, що підпорядковані  Волинському ОУЛМГ, в цілому.

Було також піднято питання враження лісів короїдом.

«Не менш важливо як для лісівників, так і для громади вирішувати проблеми засмічення лісу», – зазначив Микола Мельник. 

Вислухавши керівника Ратнівського лісгоспу, присутні депутати цікавилися  можливістю придбання круглого лісу та пиломатеріалів. Про всі умови такої реалізації Микола Мельник розповів детально.

Представники громади цікавилися також питанням ремонту дороги в межах ОТГ.

А директор Забродівської школи висловив подяку ДП «Ратнівське ЛМГ» за активну участь в озелененні території навчального закладу.

Зважаючи на те, що зовсім скоро уже розпочнеться лісокультурна кампанія, лісівники запрошували присутніх  долучитися до весняної посадки лісу, взявши участь в акції «Майбутнє лісу у твоїх руках».

Зазначимо, що подібні зустрічі з громадами та звітні виступи керівників лісогосподарських підприємств тривають у кожному районі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Українці з 1 березня можуть їздити до Грузії за ID-картками
Наступна новина У Ковелі квартири багатоповерхівки повністю вкрилися цвіллю
Останні новини
Схожі новини