У США дівчат навчають будівництву. ВІДЕО

У США дівчат навчають будівництву. ВІДЕО

Жінки виконують тільки невелику частку роботи у сфері будування. Спеціалісти вважають, що вихід з ситуації − давати шанс дівчаткам спробувати себе у цій сфері.

Солт − американська некомерційна організація, що проводить воркшопи для юних леді. Тут вони отримують базові навички для будівельниць. Організація існує з 2009 року та навчає дітей поводитись з інструментами. Інді Меєр − десять років. Вона вперше на такому тренінгу.

Мама дівчинки, Ребека, каже що Солт ламає стереотипи, з якими колись їй довелось боротися. Вона одна з небагатьох жінок, які обрали професію електрика. Жінка сподівається, що її донька не матиме таких самих труднощів.

Засновниця організації каже, що такі воркшопи приносять користь не лише жінкам, але й бізнесу.

Існують переваги у тому щоб пропагувати різноманіття у цій "не жіночій" сфері діяльності.
Результат таких тренінгів вражають, вважають в організації.

Окрім того, що дівчатка отримують початкові навички, які допоможуть їм в буденних ситуаціях. Це також стирає гендерні стереотипи і дає можливість юним леді обирати професії, які поки що приписують тільки чоловікам.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька встановлюють велику велику «вогняну» кулю. ФОТО
Наступна новина У Ковелі містяни зірвали сесію міськради й не випускають із зали мера
Останні новини
Схожі новини