У Ковелі на аукціоні продадуть будівлю, зведену в 30-х роках

У Ковелі на аукціоні продадуть будівлю, зведену в 30-х роках

У Ковелі дозволили приватизувати будівлю поліклініки центральної районної лікарні, аби продати її на аукціоні.

На сесії Ковельської міської ради, яка відбулася 24 жовтня, депутати розглядали зміни до попереднього свого рішення від 27 грудня 2018 року № 46/72 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності м. Ковеля, що підлягають приватизації» через пропозицію доповнити цей перелік будівлею поліклініки. Про це повідомляє Район.Ковель.

Приміщення має площу 202,2 метра квадратних. Будинок зведений на межі 30-х років минулого століття і не є пам’яткою архітектури.

Секретар міської ради Віра Федосюк зазначила, що у міському відділі культури в списку пам’яток спадщини цього приміщення немає, бо воно «сучасне, побудоване не так давно».

За її словами, у Ковелі є багато комунальних об’єктів, які розвалюються. Відділ з управління майном комунальної власності впродовж трьох років намагається здати цю будівлю в оренду, але охочих немає.

Тому виникла необхідність продати будівлю, бо на ремонт необхідні значні кошти. Будівля не опалюється і ще більше руйнується.

Нагадаємо, у Луцьку продають комплекс «Круча», що на вулиці Дубнівській.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на дев'яти вулицях не буде гарячої води
Наступна новина У Луцьку на місці колгоспного ринку побудують вірменську церкву
Останні новини
Схожі новини