У Ковелі патрульний спричинив ДТП, загинула людина - ЗМІ

У Ковелі патрульний спричинив ДТП, загинула людина - ЗМІ

Пізнього вечора 2-го січня в Ковелі сталась дорожньо-транспортна пригода: одна особа загинула, ще одна  — перебуває в лікарні, – пише КОРДОН.

Як повідомили ковельчани-очевидці, аварія трапилась близько 20 години на вулиці Луцькій, поблизу залізничного мосту. Працівник патрульної поліції, який керував “BMW-525” (що на литовській реєстрації), допустив зіткнення з “ВАЗ-2104”, котрий рухався у попутному напрямку.

Як наслідок, пасажир вітчизняного легковика від отриманих травм помер у лікарні. Водій цього ж авто з тілесними ушкодженнями все ще перебуває в Ковельській центральній районній лікарні.

На місце події прибули працівники правоохоронних органів, які наразі встановлюють деталі та обставини ДТП. Триває слідство.

Нагадаємо, цієї ж доби ввечері у Ковелі трапилась ще одна дорожньо-транспортна пригода. На пішохідному переході близько 18-ї години на вулиці Володимирській автобус збив жінку та протягнув її кілька метрів. Постраждала – у лікарні.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вчені пояснили, чи можна пити вранці апельсиновий сік
Наступна новина Як ми жили: ретросвітлини міського озера в Ківерцях
Останні новини
Схожі новини