У Ковелі прощалися із Героєм Андрієм Решетіловим. ФОТО

У Ковелі прощалися із Героєм Андрієм Решетіловим. ФОТО
Фото із сайту Ковельради

У Ковелі попрощалися із Андрієм Решетіловим, який загинув під час боїів із російськими окупантами на Житомирщині.

Про це повідомили у Ковельській міській раді у четвер, 3 березня.

Старший лейтенант Андрій Решетілов загинув біля селища Городок, що на Житомирщині, 28 лютого. Дуже багато містян прийшли провести Героя в останню путь. З квітами в руках, синьо-жовтими стягами та сльозами в очах.

Андрієві було лише 26. На Житомирщині у нього залишилися дружина та маленька, півторарічна донечка, у Ковелі – батьки нашого Героя.

«Сьогодні ворог нищить і шматує нашу країну. Залишає на її тілі глибокі рани, руйнує мирні українські міста. На це важко дивитися, у це страшно повірити. Ще страшніше, коли вбивають наших дітей тільки за те, що вони люблять свою землю і стали на її захист від людиноненависницької орди. Священний обов’язок сина — захистити матір, воїна — захистити матір-Україну. І саме це зробив Андрій та сотні інших його побратимів. І тому на землі вони стають Героями та Ангелами на небі. Вклоняємось до землі батькам за такого сина», – сказав мер Ковеля Ігор Чайка.

Андрія всі пам’ятають як дуже веселу, життєрадісну і надзвичайно добру людину.

«Хочу тобі подякувати за те, що ти віддав життя за нас, за те, щоб ми тут жили. Ти був хорошим другом, ти був хорошим хрещеним батьком, ти був хорошим воїном. Дякую тобі за все», – сказав його друг Денис Михалевич.

Вічна пам’ять Героєві!..


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанка об'єднує вчителів України, аби допомогти дітям пережити війну
Наступна новина На Волині хакерська атака на сайти тергромад. Пишуть про капітуляцію - не вірте!
Останні новини
Схожі новини