На Волині хакерська атака на сайти тергромад. Пишуть про капітуляцію - не вірте!

На Волині хакерська атака на сайти тергромад. Пишуть про капітуляцію - не вірте!

На Волині була спроба  хакерської атаки на сайти територіальних громад, інформують у Координаційному центрі.

На офіційних сторінках територіальних громад Волинської області з’являлись публікації про капітуляцію України та підписання мирного договору з РФ від імені Президента України.

«Напередодні ми попереджали про можливість поширення дезінформації. Просимо всіх НЕ реагувати та НЕ розповсюджувати недостовірну інформацію серед знайомих, чатах та соціальних мережах. Повідомляйте про аналогічні повідомлення для їх оперативного усунення. Ніякої капітуляції! ТІЛЬКИ ПЕРЕМОГА!», – інформують у Координаційному центрі Волині. 

Окрему заяву щодо хакерської атаки російських кібервійськ зробили й у СБУ Волині. 

«Російські кібервійська зламали окремі сайти регіональних органів влади і місцевого самоврядування. На них російські загарбники розмістили повідомлення про нібито укладення мирного договору з РФ.

СБУ попереджала про такий намір агресора ще 1 березня.

Тож знайте: оприлюднена ворогом інформація - це ФЕЙК! Його мета – дезорієнтувати, посіяти паніку, зневірити громадян і схилити наші війська до здачі.

Навіть у випадку зникнення зв’язку та можливості перевірити, чи достовірні ці дані, будьте впевнені: капітуляція та здача інтересів України – неможливі! Керівництво держави разом з народом протидіє російським військам і робить усе можливе для звільнення українських територій від окупантів.

Всі органи влади, війська, силові та правоохоронні органи стоятимуть до перемоги!», – повідомили в УСБУ. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі прощалися із Героєм Андрієм Решетіловим. ФОТО
Наступна новина На Волині «розганяють» фейк про списки диверсантів
Останні новини
Схожі новини