У Ковелі проведуть конкурс відеороликів про місто

У Ковелі проведуть конкурс відеороликів про місто

Для популяризації туризму в Ковелі проведуть конкурс серед всіх бажаючих зняти відео про місто.

Кожен учасник має право подати від одного до трьох роликів, які раніше не були заявлені на жодному іншому конкурсі. Тривалість відео - до 3-х хвилин, пише КовельPost.

Є ряд умов, які мають бути обов'язково витримані при виготовленні відеоматеріалів. Вони не повинні порушувати людську гідність; дискримінувати стать, національність; ображати релігійні або політичні переконання; загрожувати фізичному, психічному або моральному розвитку неповнолітніх; сприяти діям, що несуть загрозу здоров’ю, безпеці або охороні середовища.

Журі оцінюватиме оригінальність матеріалу, домінуюче використання власних відеоматеріалів, художній рівень авторського твору, емоційний вплив на глядача та інші критерії, визначені умовами конкурсу. 

Подані відеоролики будуть використовуватись організатором — виконавчим комітетом Ковельської міської ради. Участь у конкурсі є безкоштовною.

Переможці та призери отримують Диплом та грошову винагороду:
І місце - 5 тисяч гривень; 
ІІ місце – 3 тисячі гривень;
ІІІ місце – 2 тисячі гривень.

Офіційне нагородження відбудеться у рамках відзначення 500-річчя надання Ковелю Магдебурзького права (1 липня 2018 року).

Для того, що стати учасником конкурсу, необхідно свої відеоматеріали разом із заповненими конкурсним поданням та заявами подати до 15 червня 2018 року за адресою: 

м. Ковель, вул. Незалежності, 73, виконавчий комітет Ковельської міської ради (каб. 214, 215).
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як дослідити своє родинне дерево
Наступна новина Інтерпол у Франції затримав організатора «тітушок», який керував Крисіним
Останні новини
Схожі новини