У Ковелі провели в останню дорогу полеглого 46-річного Героя Сергія Кашубу

У Ковелі провели в останню дорогу полеглого 46-річного Героя Сергія Кашубу

Сьогодні у Ковель попрощалися з полеглим Героєм Сергієм Кашубою. Воїну було 46.

Про це повідомляє Ковельська міська рада. 

- Якщо не я, тоді хто, - сказав він рідним і уже на другий день війни був у територіальній обороні.

Останнім часом, як і прагнув, воював на сході. Вважав, що там його досвід буде найціннішим. Був солдатом, снайпером 2 категорії відділення снайперів роти вогневої підтримки військової частини A7063. А до 24 лютого будував плани на мирне життя...

Сергій навчався у школі №1 м. Ковеля. Згодом закінчив промислово-економічний коледж, де здобув фах техніка-механіка, потому — Луцький національний технічний університет.

Працював майстром з промисловості в Ковельському управлінні “Волиньгазу”, головним енергетиком в Управлінні осушувальних систем, згодом - головним інженером Люблинецького силікатного заводу.

Встиг збудувати дім, але не встиг пожити у ньому з дружиною, донькою, зятем, сином і внуком.

“У Сергія — хороша сім'я, багато друзів. Адже він був легким у спілкуванні, товариським, завжди прагнув допомогти ближньому. Багато чого міг зробити своїми вмілими руками, а навколо таких людей завжди гуртуються інші. Сумує сьогодні вся наша громада. Тепер він став нашим Героєм. Щирі співчуття рідним”, - сказав міський голова Ігор Чайка

За словами директорки ліцею №1 Оксани Мельник, учителі, які навчали Сергія, запам'ятали його вихованим, інтелігентним, чуйним. Він був людиною, яка мала добре серце, золоті руки і гострий розум.

Михайло Ткачук, побратим Героя, теж пригадує лише найкраще про нашого земляка, який умів підтримати, порадити, на виконання кожного завдання він завжди йшов з посмішкою, яка так там багато вартувала.

Перший висловлює щирі співчуття родині Героя! 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині пункт пропуску на кордоні з Польщею проінспектували представники EUAM. ФОТО
Наступна новина Триває набір на військову службу в підрозділи Волинського прикордонного загону
Останні новини
Схожі новини