У Ковелі провели в останню дорогу Захисника Сергія Козулю. ФОТО

У Ковелі провели в останню дорогу Захисника Сергія Козулю. ФОТО

Сьогодні у Ковелі проводжали в останню дорогу воїна Сергія Козулю.

Про це повідомили в Ковельській міській раді. 

“Друга весна повномасштабної війни, друга весна - невимовних втрат і болю. Навколо квітне природа, а молодий цвіт нашої нації повертається додому “на щиті” у рідні міста і села. Мені здається, що кожна смерть нашого захисника подвоює лють його побратимів, подвоює дух наших волонтерів, подвоює наші зусилля наближати Перемогу. Глибокі співчуття батькам, дружині, рідним”, - звертаючись до присутніх, сказав під час громадянської панахиди міський голова Ігор Чайка.

Згадували воїна і дякували за його подвиг вчителі, друзі, побратими.

Сергій Козуля народився у Ковелі, навчався у школі №1. Захоплювався спортом, відвідував секцію вільної боротьби. Цього року, коли приїздив у відпустку, знайшов час зі своїми синами піти в зал, щоб побачити їх досягнення. 

Він, як справжній спортсмен — став справжнім воїном. Був надійною опорою для рідних.

Коли почалася повномасштабна війна, пішов добровольцем у військкомат. 25 лютого вступив до Сил територіальної оборони України, був стрільцем військової частини А7063. Герою було 39 років. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рієлтор розповів, чому на Волині зросли ціни на житло і на яке є попит
Наступна новина Виховав не одне покоління музикантів: на Волині помер досвідчений педагог
Останні новини
Схожі новини