У Ковелі сьогодні хоронитимуть Настуню Абрамчук

У Ковелі сьогодні хоронитимуть Настуню Абрамчук

Волинь сьогодні прощається із Настусею Абрамчук, яка протягом кількох років боролася з раком за право жити. 

Про це йдеться на сторінці у Facebook Настуся Абрамчук БИТВА ЗА ЖИТТЯ

Нагадаємо, історія дівчинки сколихнула всю Волинь та й загалом небайдужих людей звідусіль. Страшний діагноз - гліобластома стовбурових відділень головного мозку диффузного характеру - Настусі діагностували на Волині у грудні 2016 року. В Україні дівчинка пройшла курс опромінювання. 

Згодом турецькі лікарі погодились провести операцію та викликали дівчинку у Стамбул.  9 січня Насті Абрамчук провели операцію. Турецькі лікарі видалили велику частину пухлини. Однак, у лютому стан дівчинки погіршився. Лікарі припинили фізреабілітацію і почали шукати причину погіршення. 

Згодом у дівчинки піднялась температура і її терміново перевели у відділення реанімації. Причиною стала серйозна інфекція у крові дитини.

А 14 квітня 2018 року Настя відійшла в інший світ.

 

Друзі.. Наша Настуся вже вдома .. В рідній хаті.. Сьогодні поховання ... Прощання з дівчинкою буде вдома о 12.30 (Ковель, вул.Назарія Яремчука 4) та о 13.00 у Свято-Троіцькому соборі ..

Posted by Настуся Абрамчук БИТВА ЗА ЖИТТЯ on Sunday, 15 April 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поліція розшукує волинянина за привласнення чужих коштів
Наступна новина E-COM оновив бізнес-платформу EXITE-EVOLUTION
Останні новини
Схожі новини