У Ковелі учні зламали сайт школи і написали там нецензурні слова

У Ковелі учні зламали сайт школи і написали там нецензурні слова
Фото ілюстративне

На Волині двоє учнів зламали сайт ковельської школи №12 та додали там нецензурні слова.

Також вони виклали там фотознімки, які не стосуються діяльності цього навчального закладу, внесли зміни до написів та посилань нецензурного змісту, пише Район.Ковель.

Правоохоронці знайшли юних хакерів того ж дня. Хлопці в присутності своїх матерів добровільно надали поліцейським для огляду та вилучення належні їм смартфони «Prestigio» та «Nomi i5030», системний блок із надписом «HARRY», ноутбук «Asus», з яких вони здійснювали вхід на офіційний сайт школи та поширювали фотознімки і нецензурні дописи.

Ухвалою Ковельського міськрайонного суду на вищевказані речові докази накладено арешт.

Санкція частини 1 статті 361 Кримінального кодексу України (Незаконне втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп’ютерів), систем та комп’ютерних мереж) передбачає покарання штрафом до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на той самий строк.

До слова, наразі сайт школи №12 працює. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі на Волині – погана дорога, машини їдуть полями. ФОТО
Наступна новина «150 контейнерів треба вивезти», – посадовець про луцький ринок
Останні новини
Схожі новини