«150 контейнерів треба вивезти», – посадовець про луцький ринок

«150 контейнерів треба вивезти», – посадовець про луцький ринок
Центральний ринок (джерело: Волинь24)

Якщо привести стан Старого ринку в Луцьку у відповідність до вимог законодавства, кількість контейнерів на ньому зменшиться.

Про це розповів заступник директора КП «Луцькі ринки» Михайло Ломага під час виконкому 20 лютого.

Він повідомив, що з того часу, як частина ринку площею 0, 59 гектара перейшла у власність «Луцьким ринкам», кількість кіосків там збільшилась із 340 до 370 і жодна з них не працює в тіні.

«Якщо там навести порядок згідно вимог, треба 150 кіосків вивезти. 0, 59 га не можна повністю заставити контейнерами», - сказав посадовець. Мовляв, між ними мають бути проміжки та об’єкти комунікації.

Михайло Ломага також підбив підсумки роботи підприємства за рік.

Нагадаємо, створили його 31 січня 2018 року. Зараз там працює семеро людей. З підприємцями КП уклало 371 договір про оренду.

КП «Луцькі ринки» заробило у 2018 році 963 тисячі, а витратило 2 млн 98 тисяч. Кошти пішли зокрема на електрифікацію Завокзального та Старого ринків, виготовлення проектно-кошторисної документації, виплату зарплати працівникам тощо.

За словами заступника, повноцінно працювати на Завокзальному ринку не вдається, оскільки суд його територію суд визнав власністю облспоживспілки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі учні зламали сайт школи і написали там нецензурні слова
Наступна новина Скільки церков на Волині належать до ПЦУ та УПЦ МП
Останні новини
Схожі новини