У Ковелі відремонтують міст за 100 мільйонів гривень

У Ковелі відремонтують міст за 100 мільйонів гривень

У Ковелі відремонтують міст, що проходить над залізницею, з вулиці Незалежності на вулицю Ольжича. Цей ремонт плановий, за попередніми підрахунками він коштуватиме близько 100 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Ковель медіа.

Перший заступник міського голови, лучанин Тарас Яковлев розповів, що це найстаріший міст у Ковелі і він вже давно потребує оновлення. Проте такі кошти з міської казни виділити не можуть, тому зараз домовляються про співфінансування з державного бюджету.

На останньому засіданні виконкому вирішили, що на мості потрібно встановити обмежувачі руху транспорту висотою понад 2,5 метри.

Крім того, виконавець робіт – КП «Добробут» має встановити у відповідній кількості необхідні дорожні знаки, згідно п. 8.21 Правил дорожнього руху.

За дорученням першого заступника голови Волинської обласної державної адміністрації Сергія Мовенка у Ковелі створюється комісія з обстеження технічного стану мостів та штучних споруд.

Читати також: «Будемо діяти жорстко», - мер Ковеля про проблему підтоплень


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яка ситуація з коронавірусом у волинських школах
Наступна новина Рада призначила Віктора Ляшка новим очільником МОЗ
Останні новини
Схожі новини