«У кожній аптеці мають бути маски», - Зеленський

«У кожній аптеці мають бути маски», - Зеленський

Президент Володимир Зеленський провів нараду з представниками Кабміну та керівником державних відомств. Де наголосив: засобі індивідуального захисту в країу завезли стільки, що вони мають бути в кожній апеці.

Про це інформує Офіс президента.

Нарада відбулася у неділю, 29 березня і проходила  «за допомогою засобів зв’язку». Тема зібрання -заходи із запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

«Уже другий літак привіз сьогодні засоби для індивідуального захисту, дезінфекції, необхідне медичне обладнання. У виробників шалені черги по речі, необхідні для подолання інфекції. Але для українського уряду вони роблять пріоритет, завдяки чому нам не потрібно чекати на закупівлі тижнями. Наступного тижня ми очікуємо прибуття ще кількох літаків», - каже Володимир Зеленський.

Президент наголосив на необхідності забезпечення населення засобами дезінфекції та захисту.

«У кожній аптеці мають бути маски. І не за завищеними в десятки разів цінами, а за нормальними, доступними. І важливо, щоб були захищені наші медики, адже вони сьогодні фактично на передовій. Мають бути захищені нацгвардійці і обов’язково – наші військові», - зауважив Зеленський.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі Тинне на Рівненщині дві смерті від коронавірусу. Що сталося і як воно живе
Наступна новина Епідемія вогню:  горить трава у Тарасовому під Луцьком
Останні новини
Схожі новини