У купі сміття в луцькій квартирі, що горіла, виявили тіло її власника

У купі сміття в луцькій квартирі, що горіла, виявили тіло її власника

У задимленій квартирі луцької багатоповерхівки рятувальники виявили тіло власника.

Про це у коментарі Першому повідомив начальник сектору взаємодії зі ЗМІ та роботи з громадськістю УДСНС у Волинській області Володимир Нестеров.

Повідомлення про пожежу до служби «101» надійшло о 8:43. Уже за 10 хвилин на вулиці Шота Руставелі, 10 на місце пожежі прибули три пожежні авто. Одне – з державної пожежно-рятувальної частини №2, інші два – з частини спеціальної пожежної техніки м. Луцька, а також відділення поліції та служби «103».

«Після проведення розвідки до місця пожежі були подані спеціальні пожежні стволи, і загоряння було локалізовано о 9:03. А це означає, що в цей момент пожежа припинилася, була ліквідована загроза поширення вогню у сусідні квартири та на верхні поверхи цієї будівлі». – сказав Володимир Нестеров та додав, що, аби дістатися у квартиру, рятувальникам довелося розібрати «майно», яке господар зберігав у себе вдома – а це макулатура, пластикові пляшки й інше сміття.

Фото входу у квартиру оприлюднив один із рятувальників Віталій Малій у Facebook.  

Посеред цієї гори сміття у задимленій квартирі рятувальники знайшли тіло господаря квартири 1965 року народження.

Наразі на місці пожежі ще працюють спеціальні органи та фахівці цивільного захисту, тож усі обставини з’ясовуються. Остаточної версії загоряння поки що немає. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Убивцю 76-річної волинянки госпіталізували до психлікарні з суворим наглядом
Наступна новина Волинському онкодиспансеру пропонують виділити понад 4 мільйона гривень
Останні новини
Схожі новини