Волинському онкодиспансеру пропонують виділити понад 4 мільйона гривень

Волинському онкодиспансеру пропонують виділити понад 4 мільйона гривень

Депутат Волиньради Анатолій Грицюк просить виділити на онкодиспансер 4 мільйона гривень.

На останній сесії депутат озвучив відповідний запит.

«На жаль, станом на сьогодні медичне, діагностичне обладнання у Волинському обласному онкологічному диспансері зношене і не підлягає ремонту.

Прошу поєднати зусилля представницької і виконавчої влади, щоб під час формування обласного бюджету на 2018 рік передбачити кошти у розмірі: 2 млн грн - на УЗД експертного класу, 1,8 млн грн - для ендокринологічної діагностики, 290 тис. грн. - для апарату штучних легень (дітям віком до 6 років).

Це питання розглядалося на комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики, так як саме на її засідання був спрямований лист від адміністрації онколікарні, приходили представники шести громадських організацій з проханням допомогти у вирішенні цього питання.

Постійна комісія з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства рекомендує врахувати ці кошти під час формування бюджету.

Ми можемо будувати дороги, перекривати дахи, але ж усім відомі проблеми з онкологією в області. Прошу депутатів підтримати мій запит, а представників влади передбачити ці кошти в обласному бюджеті на 2018 рік», - йдеться у запиті, який підтримала більшість депутатів.

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У купі сміття в луцькій квартирі, що горіла, виявили тіло її власника
Наступна новина StrikeCity запрошує відсвяткувати новорічну ніч у стилі Чикаго
Останні новини
Схожі новини