У лавах волинської тероборони служить колишній підприємець на псевдо «Егоїст»

У лавах волинської тероборони служить колишній підприємець на псевдо «Егоїст»

До широкомасштабного вторгнення РФ боєць волинської тероборони пан Руслан був успішним підприємцем. Маючи диплом економіста-фінансиста, працював комерційним директором відразу двох підприємств. А ще – захоплювався спеціалізованою літературою з психології.

Про це розповідають на сторінці 100-ої бригади Волинської бригади територіальної оборони. 

24 лютого 2022 року чоловік був серед сотень тисяч українців, які вирішили стати на захист Батьківщини. Пройшовши процедуру передачі посадових повноважень, він попрямував до військкомату.

Коли бійці підрозділу вибирали собі позивні, Руслан саме читав чергову книгу із психології, а саме – розділ, в якому йшлося про егоїзм. Чим не псевдо – «Егоїст», вирішив чоловік.

У війську дипломований економіст-фінансист перекваліфікувався у вправного зенітника-ракетника, який влучно вражає ворожі цілі.

На Руслана з Перемогою чекають мама, друзі та кохана дівчина.

Тим часом чоловік стверджує, що знає, коли ми її – Перемогу – здобудемо. За словами волинського тероборонівця, мрія десятків мільйонів українців щодо остаточного краху імперії зла стане реальністю наприкінці листопада нинішнього року.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Музикант з Ковеля Morphom випустив пісню на слова відомого поета
Наступна новина У Луцьку із першим сольним концертом виступить YAKTAK
Останні новини
Схожі новини