«У Липинському+ ми продумали усі деталі», - проектант Дмитро Білик про будівництво під Луцьком

«У Липинському+ ми продумали усі деталі», - проектант Дмитро Білик про будівництво під Луцьком

У селі Липини, що у передмісті Луцька, активно зводять житлову будову «Липинський+».

Будинок є десятиповерховим з трьома під’їздами. Прибудинкова територія буде озеленена. На території також буде дитячий та спортивний майданчики, місця для відпочинку та парковки. 

Головний проектант Дмитро Білик розповідає, в чому особливість будинку:

«Будівництво – це не тільки спорудження будинку. Це форма і вигляд будівлі, які визначаються його інтер’єром, а інтер’єр — його призначенням. Проектування і будівництво за індивідуальним замовленням дозволяє побудувати саме такий будинок, який втілює всі ідеї, потреби та смаки.

Обираючи проект для нового будинку, ми акцентували свою увагу на деталях, які є важливими для комфортного життя та довговічності будинку. У нашій новобудові продумані всі деталі: фасад будинку утеплений мінеральною ватою 12 см, що робить будинок не лише енергоефективним, але й екологічно чистим! Для покрівлі та гідроізоляції даху ми використовуємо «ПВХ мембрану» – сучасний, довговічний, високоякісний матеріал, який є стійким до впливу навколишнього середовища.

Головний проектант Дмитро Білик

Всі квартири запроектовані так, щоб максимально уникати вузьких та довгих коридорів. Це створює відчуття простору, дозволяє вам втілити будь-які дизайнерські рішення.

«Липинський» дотримується усіх сучасних стандартів архітектури, саме тому ми запроектували просторі лоджії, на які виведені газові двоконтурні котли, що дає більше вільного простору на кухні. Продумано систему газових димоходів - всі труби виведено у центральниий димохід, схований в конструкцію будівлі. Таким чином не псується естетичний вигляд будинку».

Якщо Ви хочете жити комфортно, мати власне омріяне житло, звертайтесь до центру обслуговування клієнтів за адресою:

с. Липини, вул. Марії Заньковецької 1, де Ви матимете змогу оглянути квартиру.

Телефони:
+38 095 571 5656
+38 068 971 5656

Фото Ірини Кабанової


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кандидати у список партії «Самопоміч» до Верховної Ради від Волині. Хто вони?
Наступна новина Партію Зеленського очолив його радник. Кандидатів обіцяють показати через 1,5 тижня
Останні новини
Схожі новини