У листопаді українці двічі зможуть спостерігати метеоритний дощ

У листопаді українці двічі зможуть спостерігати метеоритний дощ

Протягом листопада жителі Землі, включно із українцями, зможуть двічі спостерігати явище метеоритного дощу – 11 і 17 листопада.

Про це повідомляє УНН з посиланням на Мirror.

За даними видання, зокрема у першій половині місяця очікується метеоритний дощ Тауріди. Його пік очікується 11 листопада. Найбільш помітним це явище буде після опівночі.

Це буде метеоритний дощ з незначним потоком метеоритів – приблизно п'ять на годину. При цьому видання зазначає, що метеорити має бути видно у небі по всьому світу. Причому побачити метеорити можна буде неозброєним оком. Також видання радить для кращого спостереження за явищем відправитись за місто, де мало штучного освітлення.

Крім того, за даними National Geographic, на 17 листопада припаде пік метеоритного потоку Леоніди. Видання радить дочекатися пізнього вечора 17-го і наступного раннього ранку, щоб стати свідком потоку метеоритів Леоніди. Протягом 17-18 листопада це явище буде добре помітне й у Києві, відзначає TimeAndDate.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Китаї запустять таксі на безпілотних електромобілях
Наступна новина Як заощадити час на кухні: 12 корисних порад
Останні новини
Схожі новини