Вибух на газопроводі у Луганську: що відомо

Вибух на газопроводі у Луганську: що відомо

У соцмережах увечері, 18 лютого, повідомляють про вибух у Луганську. За даними ЗМІ країни-агресорки, горів газопровід "Дружба".

Про це повідомляє 24 канал.

Відео пожежі оприлюднили у мережі. На опублікованих кадрах видно, що у небі над окупованим Луганськом здіймається полум'я.

Проте, у телеграм-каналі Nexta Live стверджують, що це — вибух на газорозродільному вузлі на окраїні Луганська, який стався рік тому. За інформацією цього телеграм-каналу йдеться про цілеспрямований підрив, внаслідок якого ніхто не постраждав.

Читати також: У Донецьку після оголошення евакуації залунали сирени

Вибух у Донецьку

В окупованому Донецьку 18 лютого також прогримів вибух. Біля будівлі так званого "уряду" окупантів вибухнула автівка.

Згодом повідомили, що вона належала Денису Синенкову – очільнику так званої "міліції" на окупованій Донеччині. Бойовик не постраждав.

У Центрі стратегічних комунікацій вже повідомили: вибух автівки – свідома провокація з боку бойовиків. Є ціла низка факторів, які свідчать про це. Україна неодноразово заявляла, що не збирається атакувати окуповані території. Саме бойовики зацікавленні у роздуванні конфлікту.

Читати також: Бойовики замінували низку об'єктів у Донецьку, - розвідка


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку жінка залишила півторарічну дитину в лікарні та не повернулася
Наступна новина «Він ухвалив рішення», - Байден про плани Путіна щодо України
Останні новини
Схожі новини