У Луцьку відкрився один з найбільших магазинів «Сім23»

У Луцьку відкрився один з найбільших магазинів «Сім23»

У Луцьку на проспекті Соборності, 32, поблизу зупинки «26-та школа», відкрився новий магазин відомої мережі «Сім23». У день відкриття, а також протягом наступних семи днів, відвідувачам тут пропонують подарунки, акції та знижки.  

Це 75-й маркет в Україні та 38-й в обласному центрі Волині.

Магазин просторий, його площа – 140 квадратних метрів.

Інтер’єр оформлений у традиційних жовтому та темно-сірому кольорах. Вікна — панорамні, що додає закладу ще більше простору і світла.

Біля вікон – барні стійки зі стільцями. Для зручності клієнтів — електричні розетки, WI-FI-доступ до інтернету.

 

Зручно, швидко,  смачно

У новому маркеті усе – за стандартами «Сім23». Можна придбати необхідні продукти, а також скуштувати або взяти з собою фірмові хот-доги, випічку, десерти, салати та напої.

У кавовому модулі відвідувачі власноруч готують напої — каву зі свіжозмелених зерен чи чай. Є хот-доги, салати та сендвічі власного виробництва. З солодкого - крем-десерти з вишнею, солоною карамеллю або кавою з шоколадом, донатси та тістечка.

Також для охочих солодкого є слаш (фруктовий сніг), смаків у якого тут — аж чотири: лісова ягода, полуниця, ківі та лимон. До речі, у “Сім23” в межах однієї порції дозволяють змішувати слаші різних смаків.

Усі страви можна як з’їсти на місці, влаштувавши собі швидкий перекус, так і взяти з собою.

 

Акції, подарунки, знижки

У день відкриття, 13 березня, в магазині діють акції: за кожен чек від 100 гривень покупець отримує шоколадку. Усім дітям вручають солодкий напій. Кожен сьомий чек – виграшний. 

Також протягом тижня після відкриття магазину на Соборності (до 19 березня) діють спеціальні пропозиції: 1+1 (дві кави за ціною однієї) та знижка 25% на всі фірмові хот-доги.

Довідково.  Мережа маркетів «Сім23» заснована у 2012 році. Наразі мережа працює у Луцьку, Ківерцях, Рожищі, Рівному, Львові та Тернополі. Налічує 75 магазинів.  «Сім23» -  магазини в форматі «conveniencestore», що буквально перекладається як «зручний магазин». Це – популярний формат роздрібної торгівлі у світі. Для нього характерні невелика площа, зручний графік роботи, асортимент товарів повсякденного вжитку, реалізація готових напоїв та їжі, більша, порівняно з традиційними супермаркетами, швидкість обслуговування.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хто заплатив за «кремлівські» доріжки, тенісний стіл і турнікети у Волиньраді?
Наступна новина З 17 березня відбудеться повне обмеження пасажирського авіасполучення, - Разумков
Останні новини
Схожі новини