Хто заплатив за «кремлівські» доріжки, тенісний стіл і турнікети у Волиньраді?

Хто заплатив за «кремлівські» доріжки, тенісний стіл і турнікети у Волиньраді?
Юрій Погуляйко, голова Волинської ОДА, під час сесії Волиньради 12 березня

Додаткові турнікети на вході до Волинської ОДА, паркани й килимові доріжки у холі, двері в коридорі на 2-му поверсі та навіть тенісний стіл біля кабінету – це ті нововведення, які захотів запровадити у приміщенні облдержадміністрації голова ОДА Юрій Погуляйко.

Про це під час розмови з журналістами у прямому ефірі під час програми «Вікдрита влада. Область» розповіла голова обласної ради Ірина Вахович.

«Перший» поцікавився у Ірини Вахович, як їй співпрацюється з новою командою голови Волинської ОДА, яка вже приступила до роботи й у повному складі взяла участь у роботі 29-ї чергової сесії.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Троянди і політика: червоні - то любов... Репортаж із сесії Волиньради

На що вона відповіла, що попри те, що люди в цій команді  зі східних регіонів, вони ефективно працюють на Волині.

«Дослухаються до моїх ідей, і десь ті ідеї ми потім разом реалізовуємо. Ми не можемо їх без них реалізувати, вони – не можуть без нас. Розуміємо, наскільки ці дві гілки влади пов’язані для області. Якщо буде така гарна співпраця – буде гарний результат, я в цьому переконана», - каже Вахович.

На запитання, з чиєї ініціативи у холі будинку обласної ради поставили додаткові турнікети та обмежувачі, постелили частково нові килимові доріжки, за які кошти це зроблено і чи була необхідність у турнікетах на порозі, голова облради зауважила, що ці новації – ініціатива Юрія Погуляйка.

«Щодо доріжок і турнікетів – то, по-перше, встановлені вони за спонсорські кошти. Юрій Михайлович Погуляйко, наш голова Волинської облдержадміністрації, коли прийшов, був здивований тим, що в занедбаному стані були доріжки, що ми заходимо в облдержадміністрацію не через центральний вхід, а через бічний. Як він пояснив, на всіх попередніх роботах, він створював середовище комфортне для нього», - зазначає Ірина Вахович.

Коридор на 2-му поверсі недавно перегородили, 
за ними – кабінет голови ОДА

Нагадаємо, одразу після того, як Юрій Погуляйко зайняв кабінет на Київському майдані, 9, коридор, де розташований той же кабінет, відгородили пластиковими дверима. Ірина Вахович розповіла, що біля кабінету голова ОДА поставив тенісний стіл. І навіть запросив її зіграти з ним у теніс.

«Забезпечена ОДА і тенісним столом біля його кабінету. Ми ще теніс не грали. Вчора мали це зробити, але не вийшло», - каже голова Волиньради.

Додаткові турнікети в ОДА
І нові доріжки – для того, щоб простір був «комфортним» для нового голови

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Найбільше люди купують борошно». Чи є ажіотаж в луцьких супермаркетах через коронавірус?
Наступна новина У Луцьку відкрився один з найбільших магазинів «Сім23»
Останні новини
Схожі новини