У Луцькій громаді з'являться вулиці Кумановського, Телевізійна та Веселкова

У Луцькій громаді з'являться вулиці Кумановського, Телевізійна та Веселкова

Під час сесії депутати Луцької міської ради ухвалили рішення про перейменування низки вулиць. Зокрема у громаді з'являться вулиці Кумановського, Телевізійна та Веселкова.

Про це йдеться на сайті міськради.

Як повідомляють у громаді з 1 травня вулиця Хакімова (що у середмісті Луцька) отримає назву відомого митця — Миколи Кумановського.

Ще одну з вулиць, що прилягає до вулиці Карбишева, депутати вирішили назвати Телевізійною. У цьому мікрорайоні міста буде ще і провулок Телевізійний, який з'єднає вулицю Телевізійна з Гущанською.

Депутати міської ради затвердили назви вулиць ще у чотирьох населених пунктах, що знаходяться поблизу Луцька. Відтепер село Тарасове матиме вулицю Героїв Майдану, у селі Богушівка буде вулиця Володимирська, Веселкова - у селі Боголюби, а Ковельська - у смт Рокині.

Як зазначають у проєкті рішення, це сприятиме якісному веденню адресного реєстру, реєстрації об’єктів нерухомого майна та об’єктів будівництва.

«Департамент житлово-комунального господарства забезпечить виготовлення та розміщення відповідних інформаційних стендів, вказівників із новою назвою вулиці на будівлях міста», – додають у міськраді.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Батькам загиблого волинського Героя Вадима Гаврисюка вручили нагороду сина
Наступна новина Захисника України Володимира Лепу з Волині нагородили орденом «За мужність»
Останні новини
Схожі новини