У Луцьку перейменують ще 10 вулиць і 2 провулки

У Луцьку перейменують ще 10 вулиць і 2 провулки

Сьогодні, 14 вересня, у Луцькій міській раді відбулося чергове засідання комісії з впорядкування назв вулиць Луцької міської територіальної громади. В роботі комісії взяла участь заступник міського голови Ірина Чебелюк.

Як інформує Луцька міська рада, депутати розглянули звернення громадян із пропозиціями щодо перейменувань об’єктів топоніміки. Після цього заслухали інформацію про підсумки громадських слухань та громадського обговорення, які провів департамент містобудування, земельних ресурсів та реклами Луцької міської ради.

“Обговорювали наступні пропозиції щодо перейменування вулиць: Сенатора – на Модеста Левицького, Боткіна – на Федорчука Олександра, Щепкіна – на Кука Василя, Бенделіані – на Климчука Сергія,” – повідомила заступник директора департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами Софія Гула.

Члени комісії підтримали пропозиції щодо перейменування вулиці Боткіна – на Федорчука Олександра та вулиці Щепкіна – на Василя Кука. Крім того, визначилися з новими назвами для ще 10 об’єктів топоніміки, які повинні бути перейменовані. Зокрема, йдеться про зміну назв таких вулиць і провулків:

Декабристів – на Князя Василька,

Захарова – на Князя Романа,

Сенатора – на Старобульварну,

Верещагіна – на Похилу,

Даргомижського – на Мистецьку,

Качалова – на В’їзну,

Кутузова – на Валову,

Купріна – на Княжу.

Провулок Баранова – на провулок Граничний,

Провулок Качалова – на провулок В’їзний.

Пропозиції комісії будуть винесені на розгляд сесії Луцької міської ради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку з одним автомобілем сталося одразу дві аварії. ФОТО
Наступна новина Війна забрала життя ще одного молодого Захисника з Волині
Останні новини
Схожі новини