У луцькій поліклініці відкрили кабінет дитячої ультразвукової діагностики

У луцькій поліклініці відкрили кабінет дитячої ультразвукової діагностики
Фото ілюстративне

У відокремленому структурному підрозділі Луцької міської дитячої поліклініки на проспекті Волі, 3а відкрили кабінет ультразвукової діагностики для обстеження дітей.

Про це повідомила директорка комунального підприємства «Луцька міська дитяча поліклініка» Оксана Лєщинська.

Тут надають послуги двоє кваліфікованих спеціалістів Юлія Ройко і Андрій Косс позмінно. Для зручності батьків кабінет УЗД працюватиме не лише у денні, але і у вечірні години.

Серед діагностичних послуг – нейросонографія і дослідження кульшових суглобів у дітей, дослідження стану щитоподібної залози, легень, органів травлення, органів сечовивідної системи тощо.

Кабінет УЗД розташований на 3-му поверсі, №33. Графіки роботи спеціалістів плаваючі, тому для запису необхідно отримати попереднє електронне направлення, яке виписує лікар вторинної ланки, при необхідності додаткових результатів обстеження. Це дає можливість отримати діагностичні послуги безоплатно.

Отримавши направлення на УЗД, батьки можуть записатися на обстеження за телефонами реєстратури: +3 80 (332) 72 81 15+3 80 (332) 72 55 82.

Нагадаємо, кабінет УЗД працює також у приміщенні дитячої поліклініки на вул. Чорновола, 1. Запис за телефоном: +380 (332) 74-80-11.

Читайте також: На Волинь привезли ще понад 11 тисяч доз вакцини Pfizer


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через «Ягодин» намагалися незаконно вивезти деревини на пів мільйона гривень
Наступна новина У Луцьку розшукують дівчат, які вкрали телефон із камери схову супермаркету. ФОТО
Останні новини
Схожі новини