Склали шість адмінпротоколів: на Волині правоохоронці зловили двох горе-водіїв

Склали шість адмінпротоколів: на Волині правоохоронці зловили двох горе-водіїв

У середу, 15 листопада, за порушення ПДР патрульні зупинили транспортний засіб ВАЗ, який буксирував ще одне авто цієї ж марки. Обидва водії були не пристебнуті пасками безпеки.

Крім того, під час перевірки документів в керманича автомобіля-тягача з’ясувалося, що він ніколи не отримував посвідчення водія. Ба більше, чоловік уже був притягнутий судом за це правопорушення та позбавлений права керування, – повідомили у патрульній поліції.

Тим часом, водій буксированого транспортного засобу не зміг пред’явити поліцейським чинний страховий поліс, а ще виявилося, що чоловік, як і його товариш, ніколи не отримував водійське посвідчення й теж не має права керування.

На обох керманичів патрульні:

  • винесли постанову за ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки);
  • склали по два протоколи за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування та керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

А також інші адміністративні матеріали згідно із вчиненими правопорушеннями.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині синоптики оголосили «жовтий» рівень небезпеки
Наступна новина Хто з волинських вчених отримає премію обласної ради
Останні новини
Схожі новини