У луцькому дитсадку зробили додаткову групу. ВІДЕО

У луцькому дитсадку зробили додаткову групу. ВІДЕО

Відтепер один із луцьких садочків має можливість виховувати на 25 дошкільнят більше.

Додаткову ясельну групу для малят до трьох років відчинили в дошкільному навчальному закладі №17, - йдеться у сюжеті «Sfera-TV Lutsk».

Раніше у цьому приміщенні була екологічна студія. Рибки, черепашки, папуга та інша живність тішила дошкільнят, з якими вони могли гратись та підгодовувати. Однак за браком місць, кімнати довелось переобладнати.

«На цей момент вже набрано 25 діток і грошей витрачено 870 тисяч, це загальна сума. 680 – це кошти на капітальний ремонт і 190 тисяч – це кошти на придбання обладнання: меблі, килими, посуд. Ясельна група має містити 15 дітей, але у Луцьку садочки перенаповнені, тому ми набрали таку кількість дітей», – розповіла завідувач ДНЗ № 17 Світлана Краля.

За словами Світлани Кралі, попри створення нової групи, яку до слова назвали «метелик», жодна тваринка не покинула стіни садочку. Усю живність розділили по вже працюючих групах. Мами з дітками які власне і відвідуватимуть садочок, теж прийшли на оглядини. Кажуть, дуже задоволені тим, що побачили. Все новеньке та кольорове, багато іграшок та книжок.

Останнім часом матусі активізувалась, щоб мати можливість спостерігати за вихованням їхніх дітей у садочках. Вони встановили відеонагляд як всередині, так і на території дошкільних закладів. Завідувач Світлана Краля каже, поки що у них такого не передбачається.

Більше – у сюжеті.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 6 вересня
Наступна новина Розповіли, які загрози несе популярне знеболююче
Останні новини
Схожі новини