Скандал зі скотчем у луцькому дитсадку: батьки відмовилися давати свідчення поліції

Скандал зі скотчем у луцькому дитсадку: батьки відмовилися давати свідчення поліції

Лучанка, яка минулого тижня повідомила, що її дитині у дитячому садочку ймовірно заклеювали рот скоетчем, відмовилася давати свідчення у поліції.

Про це розповіла речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук, інформує Суспільне.

Мама хлопчика Яна Антонюк розповіла, що таке рішення прийняли спільно із чоловіком. Чому вирішили не давати свідчень – не пояснює.

Зі слів речниці Нацполіції Ольги Бузулук, давати свідчення відмовилися й інші батьки, чиї діти ходять до групи «Веселка».

«Слідчий допитав вихователя та завідувачку дитсадка, які заперечили факти, які були висвітлені в деяких ЗМІ. Натомість жінка, з чиїм сином нібито некоректно поводилися, відмовилася надавати покази та не прибувала до поліції. Це стосується й інших батьків», – каже Ольга Бузулук.

Нагадаємо, 17 лютого стало відомо, що в одній із груп луцького дитсадка №37 вихователька заклеювала дітям роти скотчем. Як розповіла начальниця луцького управління освіти Зіновія Лещенко, згадану виховательку звільнили з посади, однак вона також зазначила, що, скоріше за все, жінку просто переведуть працювати в іншу групу чи інший садочок.

За фактом неналежного виконання вихователькою одного з дитячих садочків Луцька професійних обов’язків відкрили кримінальне провадження

Сама ж вихователька групи «Веселка» луцького дитсадка, яку звинувачують у тому, що вона заклеювала дітям роти скотчем, своїм єдиним порушенням вважає підвищення голосу. Вона написала заяву на звільнення.

Скандал у дитсадку прокоментував Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Читати також: Скандал зі скотчем: у Луцьку в дитсадках пропонують встановити відеокамери

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Існує ризик збільшення вартості проїзду в маршрутках до 8-10 гривень, – Луцькрада
Наступна новина УПЦ МП скликала з'їзд у Києво-Печерській лаврі і показала, як «палають» «захоплені» парафії
Останні новини
Схожі новини