У луцькому Modern-Expo презентували виставку малюнків про простір, у якому живуть сучасні діти. ФОТО

У луцькому Modern-Expo презентували виставку малюнків про простір, у якому живуть сучасні діти. ФОТО

У головному холі Modern-Expo відкрилась найкреативніша виставка під назвою «Кримне 2016/портрет».

Офіційній захід відбувся 20 березня, – йдеться на сторінці Modern-Expo Group у Facebook

Протягом п'яти років Modern-Expo приїздить з творчим десантом в село Кримне Старовижівського району, де знаходиться відпочинкова база компанії.

Медіатори-волонтери компанії займаються різними дисциплінами з… місцевими дітьми: хіп-хоп танцями, сучасними художніми дисциплінами, спортом, фотографуванням, основами будівництва тощо.

«Ця виставка – це портрет 2016 року, коли ми з моїм колегою, також художником Блажеєм Русином вперше познайомилися з цими дітьми і шукали, як же нам краще взаємодіяти, - розповідає художник Дмитро Микитенко.

– І ми знайшли цей підхід через… гру! Якщо ви уважно подивитеся на це панно, яке складається з окремих малюнків, то побачите якісь маркери, хештеги, символи – відображення медіа, інформаційного простору, в якими живуть сучасні діти. Це дуже правдива форма комунікації, яка репрезентувала ту атмосферу і той час. А нам це дало дуже важливу об`єктивність розуміння цього покоління».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку через слизькі дороги одночасно сталося сім ДТП
Наступна новина Савченко каже, що не планувала ніяких терактів
Останні новини
Схожі новини