Савченко каже, що не планувала ніяких терактів

Савченко каже, що не планувала ніяких терактів

Нардеп категорично відкинула будь-який зв'язок з Росією та її спецслужбами.

Позафракційний народний депутат України Надія Савченко заявляє, що не планувала ніяких незаконних дій зі зброєю і боєприпасами у Верховній Раді України. Нардеп також заперечує будь-який свій зв'язок з Російською Федерацією, передає Інтерфакс.

«Я у Верховній Раді перебуваю вже два роки. Якби я щось планувала, я б уже щось зробила. Я планувала показати владі те, що може бути. Причому таким, яким воно просто бути не може з точки зору військової операції. Мені було дуже важливо, щоб в це повірили, щоб це доносили», – сказала Савченко на брифінгу у вівторок у Києві, відповідаючи на питання, чи планувала вона будь-які незаконні дії зі зброєю у Верховній Раді.

Також нардеп категорично відкинула будь-який зв'язок із Росією та її спецслужбами і підкреслила, що у правоохоронних органів немає доказів цього.

«У них ніякої прив'язки до Кремля, ніякої. Я не знайома з Медведчуком, я ніколи не брала ніяке фінансування, скажімо так, зі сходу. У них немає доказів цьому, і ніколи не буде, тому що це не правда», – заявила депутат.

Також нардеп запевнила, що не носить ніяких заборонених предметів у парламент.

Варто додати, що Верховна Рада виключила позафракційного народного депутата Надію Савченко зі складу Комітету з питань національної безпеки і оборони. Таке рішення підтримав 261 народний депутат на пленарному засіданні в четвер. 

У пояснювальній записці до документа автори вказують на те, що Савченко зустрічалася з ватажками так званих «ДНР»/«ЛНР», а також відзначають, що нардеп бере участь у засіданнях комітету, де розглядають інформацію, яка відноситься до державної таємниці.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому Modern-Expo презентували виставку малюнків про простір, у якому живуть сучасні діти. ФОТО
Наступна новина Трамп і Путін підкреслили важливість обмеження гонки озброєнь
Останні новини
Схожі новини