У луцькому парку демонтують дитяче містечко та літні майданчики

У луцькому парку демонтують дитяче містечко та літні майданчики

У центральному парку Луцька демонтують батути та інші дитячі атракціони, які були встановлені без відповідних дозвільних документів. 

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому у середу, 19 липня, пише ВСН

Зокрема, демонтажу підлягають три літніх майданчики та шість ігрових атракціонів: батути, надувна гірка, лабіринт, дитяча риболовля, які розташовані біля дитячого містечка «Мадагаскар». Згідно з повідомленням департаменту муніципальної варти ці тимчасові споруди розташовані без відповідних дозвільних документів. 

«Після виявлення порушень на власників накладено штраф адміністративною комісією 1360 грн., а також видано припис з терміном виконання до 25.06.2023. На сьогодні вищевказані тимчасові споруди надалі розміщуються без відповідних дозвільних документів», – йдеться у пояснювальній записці. 

Демонтувати тимчасові споруди в Центральному парку власник має за власний рахунок протягом п’яти днів з дати ухвалення цього рішення та відновити благоустрій території. Якщо цього не зробить – все демонтують муніципали.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Я пишаюсь спортсменами, які не виходять на татамі з росіянами, – волинський тероборонівець
Наступна новина На Волині ордени полеглих Героїв вручили їхнім рідним. ФОТО
Останні новини
Схожі новини