До Луцька з Києва переїхав луна-парк з 39 атракціонами

До Луцька з Києва переїхав луна-парк з 39 атракціонами
Фото ілюстративне

Із Києва до Луцька переїхав луна-парк з 39 атракціонами. Вони функціонуватимуть в центральному парку міста, неподалік вже діючого парку атракціонів мінімум протягом місяця. Наразі на місці встановили лише частину споруд.

Як повідомляє ZAXID.NET директор департаменту економічної політики Луцької міськради Борис Смаль підтвердив цю інформацію.

За його словами, атракціони у центральному парку Луцька запрацювали в суботу, 30 квітня. Загалом у луна-парку 39 атракціонів, поки що встановили не всі. Розміщені вони неподалік старих луцьких атракціонів неподалік зоопарку.

Поки що міськрада видала дозвіл лише на місяць роботи. «Вони хочуть спробувати, скільки вони будуть заробляти. Це ж бізнес. Тому вони попросили на місяць. Хоча на місяць такі атракціони не встановлюють, тому до кінця сезону вони будуть точно», – зазначив Борис Смаль.

Також він додав, що цьогоріч відремонтують частину старих луцьких атракціонів. «Частину підприємець демонтує, пофарбує і ставить назад. Механічна частина буде відлагоджена. Вони будуть гарні. Якщо лучани будуть бачити демонтаж, то це може бути тимчасове явище для ремонту», – попередив Борис Смаль.

Читайте також: Сьогодні відкривають тюльпанове поле на Волині. Скільки коштує квиток


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яка ситуація на Волинському напрямку. Зведення Генштабу ЗСУ
Наступна новина Міфи про перейменування вулиць. Що треба знати лучанам
Останні новини
Схожі новини