У луцькому парку облаштують відпочинково-розважальну зону. ВІДЕО

У луцькому парку облаштують відпочинково-розважальну зону. ВІДЕО

У частині Центрального парку імені Лесі Українки у Луцьку, яка вже тривалий час пустує, невдовзі має з’явитися відпочинкова зона.

Як виглядатиме парк по-новому та хто планує його облагородити – у сюжеті Сфери-ТВ.

Владці оголосили конкурс на кращий проект з облаштування території, де раніше був розміщений так званий «Діснейленд». Та хоч місце привабливе і людне, взятися за справу зголосився чомусь лише один підприємець. 

Не залишається нічого іншого, як надати йому можливість працювати, каже заступник начальника управління містобудування та архітектури Софія Гула і презентує наданий проект.

«Це розміщення літньої естради, також літнього майданчика з тимчасовими спорудами. Передбачене розміщення дитячого майданчика, а також альтанок для відпочинку дорослих», – розповіла Софія Гула.

За її словами, підприємець обіцяє що на території будуть працювати аніматори для діток, функціонуватиме кінотеатр під відкритим небом, а також проводитимуться різні концерти.

Чиновниця просить виконкомівців підтримати таку концепцію облаштування.

Натомість член виконавчого комітету Олександр Серватович зауважив, що для того, аби облагородити територію, не обов’язково її віддавати підприємцям. Мовляв місто могло б самотужки зробити цю роботу.

«Чому віддавати підприємцям, займатися тільки торгівлею, тільки продажем якихось напоїв і т. д.? Чи не можна подумати і використовувати територію в іншому напрямку? В тому числі, може, там пасує спортивний майданчик», – каже Олександр Серватович. 

Виконувач обов’язків мера Григорій Пустовіт каже, що ідею облаштувати місце під громадські  заходи вивчали, однак вона виявилась недоцільною. Відтак, аби місце не стояло пусткою, члени виконкому таки затвердили розроблену концепцію підприємця на облаштування відпочинково-розважальної зони.

Початок сюжету – на 6-й хвилині.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 7 червня
Наступна новина Померла українська режисерка Кіра Муратова
Останні новини
Схожі новини