У Луцькому районі п'яний скутерист намагався відкупитись від поліції

У Луцькому районі п'яний скутерист намагався відкупитись від поліції

На Волині п’яний керманич пропонував хабар поліції. За спробу відкупитись від адміністративної відповідальності водію тепер загрожує кримінальна відповідальність. 

Про це інформує пресслужба поліції Волині. 

Учора, близько 20 години вечора, у Гаразджі поліцейський офіцер громади зупинив 63-річного скутериста за порушення ним правил дорожнього руху.

Під час спілкування із водієм та перевірки його документів поліцейський виявив у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. На пропозицію пройти тест керманич погодився - результат становив 2,15 проміле, що у 10 разів перевищує норму.

Аби не бути притягнутим до відповідальності, чоловік запропонував поліцейському вирішити питання на місці та, незважаючи на попередження, поклав грошові кошти у сумі 4 тисячі гривень під коврик службового авто.

Поліцейський одразу ж викликав на місце події слідчо-оперативну групу для документування факту хабарництва. Грошові кошти вилучили.

Нині вирішується питання про внесення відомостей кримінального характеру до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 КК України. Разом з цим, за порушення правил дорожнього руху та керування напідпитку на водія склали адміністративні матеріали за ч. 5 ст. 121, ч. 1 ст. 126 та ч. 1 ст. 130 КУпАП.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні обірвалося життя захисника з Волині
Наступна новина У Луцькій громаді сім'ї безплатно отримають 480 кубометрів дров
Останні новини
Схожі новини