У Луцькому районі в пожежі обгоріла жінка, її шпиталізували

У Луцькому районі в пожежі обгоріла жінка, її шпиталізували

Протягом 12-13 листопада рятувальники підрозділів служби 101 Волині ліквідували 6 пожеж. 12 листопада вечірньої пори винило 3 пожежі в житлових будинках. З вогню в селі Липини Луцького району врятували жінку. 

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Волині у Волинській області.

В селі Городок Камінь-Каширського району пожежу ліквідували рятувальники 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини з райцентру та вогнеборці місцевої пожежної охорони с.Пнівне.

У Липинах під час пожежі в будинку отримала опіки власниця будинку 1969 року народження, яку медики госпіталізували каретою «швидкої». Її стан середньої важкості. Пожежу ліквідували рятувальники луцької ДПРЧ-1, вогонь пошкодив житлову кімнату, а будинок вдалось врятувати.

Імовірною причиною цих пожеж стало коротке замикання електромережі.

Ще одна пожежа в Луцькому районі виникла у с. Тарасове. Повідомлення про лихо до служби 101 надійшло о 18:35, перший підрозділ прибув уже за 8 хвилин. Вогнеборці провели бойове розгортання і працювали в апаратах на стиснутому повітрі в складі ланки газодимозахисної служби, подали на гасіння загалом 3 водяних стволи. Пожежу ліквідували о 19:02 силами рятувальників трьох частин м.Луцька - №1, №2 та №25.

Імовірно, пожежа виникла недолік конструкції та порушення правил монтажу нагрівальних печей і димарів, вогонь знищив частково перекриття і стіни, меблі та речі.

Цього ж дня опівночі виникла пожежа в господарській споруді в с. Дарівка Ковельського району. Для ліквідації пожежі виїжджали рятувальники 21-о Державного пожежно-рятувального поста смт Голоби, МПО с. Радошин, 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Ковеля, вогнеборців місцевої пожежної команди с. Радошин. Пожежу ліквідовано о 01:14, вогонь пошкодив покрівлю та стіни, причина пожежі встановлюється.

13 листопада о 17:58 трапилась пожежа в с.Мизове Ковельського району. Через необережне поводження з вогнем вогонь пошкодив покрівлю та перекриття, о 19:05 лихо приборкали рятувальники 16-ї ДПРЧ смт Стара Вижівка разом з вогнеборцями с. Смідин.

Читайте також: У Києво-Печерській лаврі прославляли росію. За справу взялась СБУ

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 3 тижні були в окупації: багатодітна мама відправила дітей в Луцьк, а сама з чоловіком пішла служити
Наступна новина На Горохівщині сталася смертельна ДТП
Останні новини
Схожі новини