У Луцькому районі в пожежі загинули двоє людей

У Луцькому районі в пожежі загинули двоє людей

У селі Олешковичі Рожищенської громади Луцького району, 14 грудня, трапилася пожежа в дерев’яному житловому будинку. В осередку пожежі знайшли тіла двох чоловіків. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем під час куріння власником.

Про це інформує УДСНС у Волинській області.

«14 грудня о 18:59 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Олешковичі  Рожищенської громади Луцького району. До місця події виїхала чергова варта рятувальників ДПРЧ-3 м.Рожище та команда місцевої пожежної охорони села Копачівка. Вже за 11 хвилин після повідомлення вогнеборці прибули до місця події, провели розвідку та в складі ланки газодимозахисної служби із стволом першої допомоги вирушили в палаючий будинок на пошуки людей, які могли там перебувати за свідчення сусідів.

Подавши на гасіння два водяних стволи рятувальники змогли віднайти в осередку пожежі тіла двох чоловіків – господаря Іван Д., 1969 року народження, інвалід 1-ї групи та безробітний Михайло Я., 1967 року народження. Медики карети швидкої допомоги констатували, що допомогти людям уже було неможливо, причина смерті встановлюється правоохоронцями», – йдеться у повідомленні. 

Пожежу в будинку локалізували о 19:47, о 20:25 – ліквідували. Вогнем знищено 50 м2 даху, перекриття,  речі домашнього вжитку, побутова техніка, пошкоджено 40 м2 стін.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинській лікарні в ковідному відділенні облаштують централізовану подачу кисню
Наступна новина «Керівники комунальних закладів забувають, що вони наймані менеджери», – депутат Юрій Харченко
Останні новини
Схожі новини