У луцькому супермаркеті пообіцяли знищити прострочені продукти

У луцькому супермаркеті пообіцяли знищити прострочені продукти

У Луцькому супермаркеті «Сім23» пообіцяли знищити прострочені багети, а також провести додатковий інструктаж з персоналом після того, як лучанка поскаржилася, що в одному з магазинів мережі продають прострочені продукти.

Про це повідомила у коментарі адміністрація мережі «Сім23», пише ВолиньPost.

Раніше лучанка Марія Орел розмістила пост у Facebook, у якому показала світлини з нібито простроченими багетами.

«Ймовірно, мали місце порушення внутрішніх стандартів, здійснені працівниками магазину. Можемо запевнити, що в даному випадку мова йде не про свідомий продаж протерміну, а про людську помилку, причиною якої стало те, що на етикетці зазначено 2 варіанти терміну придатності залежно від умов зберігання (3 доби при температурі від +2 до +6 градусів, і 2 місяці при температурі не вище -10 градусів).

В будь-якому випадку ми докладемо всіх зусиль, щоб подібне не повторювалося. Адже продаж свіжих продуктів накладає велику відповідальність за дотримання якості, і ми це розуміємо. 

Всі багети, що зберігалися з порушенням умов, будуть утилізовані», - зазначають у супермаркеті.

У «Сім23» запевнили, що якщо хтось з клієнтів придбав сьогодні такий багет, він може звернутися до адміністрації супермаркету, йому повернуть гроші та пригостять «якісним, свіжим перекусом за наш рахунок».

«Згідно стандартів сьогодні (16 квітня, - ред.) цей багет мав бути знятий з полиць. В даному випадку, на жаль, мав місце людський фактор. Для уникнення подібних ситуацій вже готуємо додатковий інструктаж працівників щодо дотримання якості продукції і наголошуємо на дотриманні стандартів.

Ще раз просимо вибачення у всіх своїх покупців, і вдячні за те, що небайдужі лучани звертають увагу на наші недопрацювання», - повідомили у мережі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 17 квітня
Наступна новина ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань Волині
Останні новини
Схожі новини