ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань Волині

ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань Волині

Великодні свята зазвичай дещо вповільнюють темп роботи мас-медіа. Тим не менше, у волинському медіа-просторі не вщухали скандали. А це неабияк позначилося на відвідуваності багатьох інтернет-видань.

Зокрема, неабиякий резонанс викликала інформація про волинянина, який вважався безвісти зниклим під час війни в Афганістані. Чоловік після контузії 30 років не давав про себе знати і по-нині мешкає там. Натомість у селі Велика Глуша Любешівського району на нього чекає старенька мама. Також найбільш обговорюваними виявились теми: пожежа в ПортСіті, псевдозамінування обласної лікарні, та підняття вартості проїзду у маршрутках Луцька до 5 гривень.

Тож місцеві інтернет-видання продовжили нарощувати відвідуваність, завдяки чому окремі ЗМІ посилили свої позиції в рейтингу і просунулись вперед.

Читайте також: ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань Волині за 10.04.2018

Перший продовжує аналізувати рейтинг регіональних інтернет-видань за даними сайту «Bigmir)net». Таким чином, виключаючи з переліку всеукраїнські ЗМІ, вдалось зібрати дані та визначити ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань з волинською «пропискою».

Отож, згідно минулотижневих даних, найбільш популярними інтернет-виданнями на Волині є ВолиньPost, ІА «Волинські новини», Волинь24, Район.in.ua та Перший канал соціальних новин.

Враховуючи обсяг щоденної відвідуваності кожного сайту, минулого тижня деяким інтернет-виданням вдалось просунутись вперед, а декому – поступитись своїм місцем. Таким чином, підбиваючи підсумки тижня за загальними хостами волинських ЗМІ, сформувалась така картина:


1. ВолиньPost

Першу сходинку рейтингу цього тижня знову посіло видання ВолиньPost.  Зокрема, за даними «Bigmir)net» всередньому щодня сайт відвідувало 40790 читачів, а це – майже на 10 000 читачів більше, ніж у попередні місяці. Середня глибина відвідуваності сайту з врахуванням регіональних та всеукраїнських заходів – 14,8%. Чи то через зміну редактора сайту,  чи через інформаційний ажіотаж у мережі – та виданню вдалось показати максимальний результат за кілька останніх місяців.


 2. ІА «Волинські Новини»

Другу сходинку у ТОП-10 найпопулярніших регіональних інтернет-видань посідає Інформаційне агентство Волинські Новини. Так, протягом минулого тижня сайт щодня читало в середньому  32356 осіб. Глибина переглядів тримається на рівні 14,4%.


3. Волинь24

Третє місце – за інтернет-виданням Волинь24. Попри підвищення відвідуваності сайту, яка спостерігалась у березні, нині сайт щодня всередньому відвідує 31740 читачів. А це, майже на 9 тисяч більше, ніж за попередній тиждень. Глибина переглядів тримається в межах 16,4%.


4. Район.in.ua

Мережа локальних сайтів Район.in.ua вже не перший місяць вражає стабільністю своєї аудиторії. Тож видання не полишає свого четвертого місця в рейтингу, маючи щодня всередньому 18778 відвідувачів та майже 19,7 % глибини переглядів.


5. Перший канал соціальних новин

П’ятірку лідерів найбільш читабельних видань Волині, як і у попередні тижні, закриває Перший канал соціальних новин. Аудиторія сайту лишається стабільною - кількість читачів щодня тримається всередньому на рівні 9393 осіб. Глибина відвідуваності – понад 20,3%.


6. Конкурент

Шосту позицію в ТОП-10 посідає ІА «Конкурент». Попри те, що кількість відвідувачів дещо зросла, сайт щодня в середньому переглядає 8315 читачів. Глибина відвідуваності – близько 16%.


7. Під прицілом

На сьомому місці другий тиждень поспіль лишається інтернет-видання «Під прицілом». Сайт збільшив кількість відвідувачів, тож згідно статистики, щодня видання читає в середньому 8295 осіб. А це на півтори тисячі більше, ніж у попередній тиждень. Глибина відвідуваності не надто велика – в середньому 12%.


8. Буг

Восьме місце у рейтингу найпопулярніших інтернет-видань Волині посідає «Буг». Зокрема, за даними рейтингу «Bigmir)net» щодня сайт відвідує 7192 користувача, а глибина переглядів – понад 18%.


9. Таблоїд Волині

Дев’яту сходинку в рейтингу посідає видання Таблоїд Волині. Так, середньодобовий показник відвідуваності сайту стабільно тримається на рівні 6004 читача, а глибина переглядів – 17,8%


10. Волинська правда

Закриває рейтинг найбільш читабельних регіональних ЗМІ  – найбільш досвідчене інтернет-видання краю – Волинська правда. Згідно статистики, всередньому сайт щодня переглядає 3846 читачів. Проте глибина відвідуваності виявилась найвищою серед усіх учасників ТОП-10 – понад 23%.

 


Також непогані темпи демонструють такі регіональні інформаційні сайти, як Волинь.Online, Волинська служба новин, та ВолиньUA.

За кількістю регіональних хостів (ІР-адреса мережі, яка видається провайдером або регіональним інтернет-реєстратором) ми визначили ТОП-10 волинських видань, які щодня виходять на першу сторінку «Рейтингу по групі ЗМІ та періодика» в області. А, себто, є найбільш популярними саме серед волинських інтернет-користувачів.

Окрім цього, на сайті видання Перший в окремому рейтингу ЗМІ триває голосування за найбільш улюблені інтернет-видання.

Інформація збиралась протягом останніх 7 днів тижня, з урахуванням не лише щоденних хостів у робочі дні, а й у вихідні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому супермаркеті пообіцяли знищити прострочені продукти
Наступна новина У Луцьку маршрутки не хотіли зупинятися для дитини на зупинці
Останні новини
Схожі новини