У Луцькраді хочуть, аби Княгининівська громада дала грошей на добудову школи №13

У Луцькраді хочуть, аби Княгининівська громада дала грошей на добудову школи №13
Луцька ЗОШ №13 (фото: ВАР)

На добудову багатостраждальної школи №13 у Луцьку потрібен 71 мільйон гривень. У мерії запевняють, що таких грошей у бюджеті міста немає, тож на роботи повинна «скинутися» Княгининівська ОТГ.

Про це стало відомо під час засідання комісії Луцькради з питань генерального планування, будівництва та ЖКГ, – йдеться у сюжеті Сфера.ТВ.

Проблема відсутності спортзалу та їдальні у приміщенні школи №13, що на вулиці Чернишевського у Луцьку, далеко не нова, стверджують батьки учнів.

Попри те, що на добудову приміщень вже навіть є документація у міській раді, питання вперед не просувається. Ціна проблеми - 71 мільйон гривень.Таких грошей у бюджеті міста немає, а тому сподіватись лише на мерію марно.

Зважаючи на те, що третина школярів навчального закладу проживають в районі, в мерії вважають, що слід звернутись і до Княгининівської ОТГ, бо мовляв, саме звідти має надійти основна частина коштів.

«Місто за рік, за 2, за 3 роки 71 мільйон дати на будівництво нової школи не може. Почує Княгининок чи ні, що це спільна проблема для двох громад? Готові вони чи не готові? Ми від них чекаємо якусь позитивну відповідь», – сказав голова профільної комісії Андрій Козюра.

Зрештою, члени комісії дійшли згоди що усім причетним сторонам слід зібратися ще раз, аби задекларувати те, що заклад таки буде. Окрім цього, внесли пропозицію звернутись і до народних депутатів від Волині, аби ті лобіювали питання на державному рівні.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанин завоював «бронзу» на чемпіонаті України з плавання. ФОТО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 22 листопада
Останні новини
Схожі новини