У Луцькраді припинили договір на 2 га землі під Старим ринком

У Луцькраді припинили договір на 2 га землі під Старим ринком

Депутати Луцької міської ради припинили договір із Волинської облспоживспілкою щодо оренди 2 гектарів землі під Старим ринком. 

Відповідне рішення вони прийняли під час сесії у четвер, 5 вересня, пише ВолиньPost.

«Це має бути рекреаційна зона, сквери, прогулянкові зони, видові площадки…Я не знаю, скільки років треба для того, щоб побороти облспоживспілку, але я переконаний, що це можливо», -  зауважив радник міського голови Ігор Поліщук.

Термін договору на оренду цієї ділянки закінчився 27 серпня.

«Лучан цікавить, коли буде перенесений Старий ринок. Ми не раз казали, що питання перенесення блокується облспоживспілкою. Боротися з облспоживспілкою, мафіозною організацією, коли вони знаходять нотаріусів, реєстраторів, якісь незрозуміла речі, дуже важко», - сказав Поліщук.

Щодо долі підприємців, які працюють на Центральному (Старому) ринку, то у Луцькраді обіцяють виділити землі під обслуговування облспоживспілкою приміщення, яке їй належить. А це торговий павільйон, на який належно оформлені документи. Решту землі віддадуть КП «Луцькі ринки». Підприємці, які працюють за межами павільйону, «будуть переселені вінше місце». Онак і торговий павільйон, зауважив Ігор Поліщук, на його думку, треба згодом знести. 

Довідково. Ще у 2009 на краю вул. Боженка у Луцьку, а фактично на території села Рованці Луцького району облаштували місця для торгівлі, так званий «Новий ринок». Він досі пустує. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Місто на Волині оголосило «війну» волохатій гусені
Наступна новина Галина Конах знімала кліп про Луцьк на фоні замку Любарта
Останні новини
Схожі новини